Σελίδες

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Για εμάς ποτε δεν υπήρχε καρκίνος... για εμάς είναι μια ασθένια που δημιουργήθηκε τα τελευταία 200 χρονια. Ίσως και να υπήρχε αλλα τα τελευταία χρόνια θερίζει...ψεκαστικά, μεταλλαγμένα, ραδιοκύματα, κινητά, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, κινητά, wifi........Οι φαρμακοβιομηχανίες κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους για την μείωση του πληθυσμού...


 




Ο Δρ. Χαμερ και η Νέα Ιατρική
Η πιο κραυγαλέα περίπτωση είναι του γερμανού γιατρούRykeGeerdHamer. Ως ιδρυτής της θεωρίας της Νέας Ιατρικής, έχει διωχτεί από το ιατρικό σώμα και έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση τριών ετών για«παρότρυνση σε άσκηση ιατρικής αντίθετης από την ιατρικήτης Σχολής», στην προσπάθειά του να διαδώσει και να εφαρμόσει την επαναστατική θεωρία του για τη θεραπεία του καρκίνου.
 --------------------------------------------------------------------------------------
Γεννημένος το 1935, πήρε το πτυχίο Ιατρικής στα 24 του, ειδικεύτηκε στην ειδική παθολογία και στην ακτινολογία καιολοκλήρωσε σπουδές φυσικής και θεολογίας. Ζούσε μια «κανονική» ζωή εργαζόμενος ως υπεύθυνος σε μια πανεπιστημιακή κλινική του Ντίσελντορφ, ώσπου ξαφνικά, στις 18 Αυγούστου του 1978, η ζωή του κατέρρευσε: ένα πρωί που ψάρευε μαζί με το γιο του σε μια αλπική λίμνη, ο γιος του Ντερκ 19 ετών, έπεσε νεκρός από μια αδέσποτη σφαίρα ενός άμυαλου κυνηγού.
Μερικούς μήνες μετά, ο Χάμερ παρουσίασε καρκίνο στους όρχεις. Άρχισε τότε να υποψιάζεται ότι η αρρώστια του σχετιζόταν κάπως με τον χαμό του γιου του. Και αυτό ήταν η απαρχή μιας τεράστιας επιστημονικής ανακάλυψης!
Άρχισε να δουλεύει πυρετωδώς συγκρίνοντας τις εκατοντάδες περιπτώσεις του αρχείου των ασθενών στην κλινική του, μέχρι που διαπίστωσε ότι σε όλες, μα όλες τις περιπτώσεις, ο καρκίνος εμφανιζόταν μετά από κάποιο συναισθηματικό-βιολογικό σοκ, που το ονόμασε Σύνδρομο Ντερκ Χάμερ(DirkHamerSyndrom-DHS).
Το 1981 δημοσίευσε το πρώτο του βιβλίο θέτοντας τις βάσεις για μια Νέα Ιατρική που έχει φέρει τα πάνω-κάτω στην αντίληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου και γενικά, όλων των ασθενειών.
Με λίγα λόγια, ο Χάμερ βεβαιώνει ότι κάθε καρκίνος προέρχεται από ένα ψυχικό σοκ, το οποίο βιώνεται από τον άνθρωπο δραματικά, συγκρουσιακά και μοναχικά. Τη στιγμή εκείνη, εμφανίζεται στον εγκέφαλο μια αλλοίωση, ορατή στον αξονικό τομογράφο ως εστία ομόκεντρων κύκλων, που την ονόμασε Εστία Χάμερ. Ανάλογα με το συγκεκριμένο σημείο του εγκεφάλου που εμφανίζεται η Εστία Χάμερ, αρχίζει να σχηματίζεται καρκινικός όγκος στο αντίστοιχο όργανο του σώματος. Κατ’ αυτό τον τρόπο, η ασθένεια εμφανίζεται ταυτόχρονα στα τρία επίπεδα: ψυχής-εγκεφάλου-οργάνου, που πρέπει να θεωρούνται σαν ενιαίο σύνολο(...)
-------------------------------------------------------------------------------
... πόσους ακόμη Χάμερ θα πρέπει η ανθρωπότητα να καταμετρήσει, μέχρι να μάθει επιτέλους να αγκαλιάζει κι όχι να σκοτώνει τους ευεργέτες της;
Ενδεικτικό Χρονολόγιο
1978. Θάνατος του γιου του. Ο Δρ. Χάμερ παθαίνει καρκίνο στους όρχεις
1980. Ξεκινά τις έρευνες πάνω στους φακέλους ασθενών.
1981. Ανακάλυψη του Σιδηρού Κανόνα του Καρκίνου. Δημοσίευση του βιβλίου Καρκίνος, Ασθένεια της Ψυχής.
1981.Υποβολή των θέσεών του ως διδακτορική διατριβή στο γερμανικό πανεπιστήμιο του Τουμπίνγκεν. Άρνηση να κριθεί η διατριβή του.
1983. Η διατριβή του ελέγχεται και επιβεβαιώνεται από διεθνή επιτροπή ιατρών στη Γερμανία. Ο Αντουάν Ντ’Ονσιέ ιδρύει στο Σαμπερύ, εμπνευσμένος από τον Χάμερ, την ένωση «Στοπ στον Καρκίνο».
1984. Βιβλία και διαλέξεις στην Βιέννη και Γαλλία.
1986. Απαγόρευση άσκησης ιατρικού επαγγέλματος από τον γερμανικό Ιατρικό Σύλλογο. Προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας, το οποίο τον δικαιώνει, ματαίως.
1987. Απόπειρα δολοφονίας κατά του Χάμερ.
1988. Αιτήσεις του στο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας της Γαλλίας για έλεγχο και επιβεβαίωση της θεωρίας του. Καμιά απάντηση.
1988. Δικαστική εντολή για αναγκαστικό εγκλεισμό σε ψυχιατρείο. Κυβερνητική παρέμβαση και διάσωσή του.
1988. Επιβεβαίωση των θέσεων του Χάμερ από το πανεπιστήμιο της Βιέννης. Κορυφή στην καρκινολογία.
1989-1992. Επανειλημμένες επιβεβαιώσεις των θέσεών του στην Αυστρία.
1992. Επιβεβαίωση από το πανεπιστήμιο του Ντίσελντορφ. Ενημερώνονται όλοι ανεξαιρέτως οι βουλευτές της Γαλλίας και Γερμανίας.
1993. Νέα απόπειρα ψυχιατρικού εγκλεισμού του από γερμανικό δικαστήριο. Ενημέρωση όλων των πανεπιστημίων στην Γερμανία.
1993. Ένωση«Φίλοι του Ντερκ»στη Γαλλία.
1994. Νέα υποβολή της διδακτορικής του διατριβής στο πανεπιστήμιο του Τουμπίνγκεν. Παρότι ο κοσμήτορας την εγκρίνει, δεν ορίζεται ποτέ η επιτροπή για την κρίση της.
1995-1996. Ο αυστριακός και ο γαλλικός τύπος κατασυκοφαντούν τον Χάμερ και τις προσπάθειές του.
1996. Συλλαμβάνεται η Αντρέ Σιξτ, πρόεδρος της ένωσης «Φίλοι του Ντερκ».
1997. Συκοφαντικά άρθρα στον τύπο για τον Χάμερ και την Σιξτ.
1997. Επεισοδιακή δίκη στο Σαμπερύ. Κατασκευασμένες κατηγορίες, στημένοι μάρτυρες. Η Σιξτ καταδικάζεται με αναστολή, ο Χάμερ φυλακίζεται στην Κολωνία για 18 μήνες.
1998. Το δικαστήριο της Κολωνίας επανεπιχειρεί τον αναγκαστικό ψυχιατρικό του εγκλεισμό.
1998. Αναγνώριση των θέσεων Χάμερ από το πανεπιστήμιο Τρνάβα στη Σλοβακία.
2000. Νέα δίκη κατά Χάμερ και Σιξτ στο Σαμπερύ. Ο εισαγγελέας δηλώνει δημόσια«ότι όλοι οι γιατροί που θα τολμήσουν να εργαστούν ή να έρθουν σε επαφή με την Νέα Ιατρική και τονΔρ. Χάμερ, θα διωχτούν ποινικά».
2004. Το δικαστήριο του Σαμπερύ καταδικάζει ερήμην τον Χάμερ σε φυλάκιση τριών ετών για «παρότρυνση σε άσκηση ιατρικής αντίθετης από την ιατρική της σχολής».
2005. Ο 70χρονος Χάμερ κρατείται υπό απαράδεκτες συνθήκες (παγωμένο κελί, χωρίς επισκεπτήρια) περιμένοντας την εκδίκαση της έφεσής του τον ερχόμενο Μάρτιο.
-------------------------------------------
Έχει Γράψει Μέσα από τη Φυλακή:
«Κάθε φορά που βγαίνω στο προαύλιο με πλησιάζουν και μου προτείνουν να πάω στη ψυχιατρική κλινική του καταστήματος για να έχω καλύτερες συνθήκες κράτησης. Απαντώ ευχαριστώ, όχι. …θέλουν να με βγάλουν από τη μέση…Όχι, άντεξα ένα χρόνο στη Κολωνία, θα κάνω και το ίδιο εδώ».
«Σας παρακαλώ, αντισταθείτε ενάντια σε αυτή την εξωφρενική αδικία. Δεν πρόκειται για μένα. Εγώ είμαι ένας ασήμαντος άνθρωπος. Σκεφτείτε τους 1.500Γερμανούς,τους700 γάλλους που οδηγούνται καθημερινά στο θάνατο με τη χημειοθεραπεία…αγωνιστείτε ώστε όλοι να ευεργετηθούν από τη Νέα Ιατρική».
«Δεν κάθομαι στη φυλακή για μένα, επειδή θα μπορούσε εύκολα να έχω δεχτεί μια από τις εκατοντάδες χρηματικές προσφορές τους…Θα εξακολουθήσω να είμαι ένα παράδειγμα, ακόμη και αν με βασανίσουν».
«Νοιώθω σαν να με έχουν θάψει ζωντανό, αλλά το πνεύμα μου παραμένει ανίκητο…»
«Οι Γάλλοι νόμιζαν ότι θα ξεμπερδέψουν εύκολα μαζί μου:ένας ψυχιατρικός αριθμός και τελειώσαμε…δεν υπολόγισαν την αντίδραση του κόσμου, το κοινό στη Γερμανία, στην Αυστρία, στην Ιταλία…»
«Παρακαλώ πείτε σε όλους πόσο συγκινημένος είμαι από τις επιστολές και την συμπάθεια του κόσμου…»
-----------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου