Σελίδες

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Τσάντα-πλυντήριο για καθαριότητα παντού


Τσάντα-πλυντήριο,tsanta-plyntirio


Η «τσάντα – πλυντήριο» είναι ιδανική για κάμπινγκ και εκδρομές, χρήσιμο εργαλείο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. 
Η Scrubba Wash Bag, δεν ξεπερνά σε ύψος ένα τενεκεδάκι αναψυκτικού και ζυγίζει μόλις 142 γραμμάρια, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να σας συντροφεύει σε οποιαδήποτε διαδρομή, κοντινή ή μακρινή.
Σίγουρα δεν μπορεί να κάνει το πλυντήριο της εβδομάδας, όμως η θαυματουργή τσάντα καθαρίζει στο λεπτό βρώμικα μπλουζάκια και εσώρουχα, με μηδενική κατανάλωση ενέργειας.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε τα ρούχα μέσα στην τσάντα μαζί με νερό (2 μέχρι 4 λίτρα) και απορρυπαντικό και να την πιέσετε για να φύγει ο αέρας. «Τρίβετε» το εξωτερικό περίβλημα της τσάντας για 30 με 40 δευτερόλεπτα και τα ρούχα σας αστράφτουν.


Αυτοκαθαριζόμενο ύφασμα
Ακόμα πιο λειτουργικό από την τσάντα – πληντύριο είναι το αυτοκαθαριζόμενο βαμβακερό ύφασμα.
Το μυστικό του κρύβεται στην ειδική επίστρωση διοξειδίου του τιτανίου, το οποίο διασπά τη βρωμιά και τους λεκέδες όταν εκτίθεται στο ηλιακό φως. (Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για το αυτοκαθαριζόμενο ύφασμα)
Η χημική ένωση χρησιμοποιείται ήδη σε μια σειρά προϊόντων, όπως αυτοκαθαριζόμενα παράθυρα, πλακάκια μπάνιου και κουζίνας, αντιηλιακά προϊόντα, ακόμα και κάλτσες που δεν…μυρίζουν.


πηγή :  
--> perierga.gr
--> econews
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου