Σελίδες

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΠΙΤΕΣ ΤΡΑΒΗΧΤΕΣ ΜΑΝΙΑΤΙΚΕΣ.{β΄συνταγή}







1 ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΑΛΑΤΙ
2 ΞΗΡΕΣ ΜΑΓΙΕΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΑΧΙΝΙ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
ΝΕΡΟ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΟΧΙ ΖΕΣΤΟ

 
 
 
 
 
ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΗΡΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ.

ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΝΑΥΛΟΝ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑ
(ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ).
*ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΟΥ.

ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΑΝ ΚΑΡΥΔΙΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΔΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚAΘΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΛΑΔΙ 
*(ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΥΣΗ).

ΚΙ ΑΦΟΥ ΚΑΨΕΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΤΡΑΒΑΜΕ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΧΟΣ ΣΑΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου