Σελίδες

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ *ΚΟΥΡΟΥ


Φωτογραφία




ΥΛΙΚΑ

-Αλευρι Κιτρινο 500γρ
-Αλευρι μαλακο 500γρ
-Μπεικιν 20γρ
-Αχνη ζαχαρη 20γρ
-Αλατι 20γρ
-Βουτυρο 400γρ
-Ξυνογαλα 100γρ
-Κιτρινο τυρι τριμενο 70γρ
-Αυγα 3
-Ζαχαρη κρυσταλικη 70γρ
-Νερο 350γρ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 
Ζυμωνουμε ολα τα υλικα μονο στην πρωτη ταχυτητα 
για 6-8 λεπτά
 
Μολις ετοιμαστει η ζυμη κοβουμε σε μικρα μπαλακια
στο βαρος που θελουμε κα τα αφηνουμε να γινουν 
για 20-30 λεπτά
Κατοπιν τα παταμε να ανοιξουν με τα δαχτυλα μας,
βαζουμε την γεμισει που θελουμε, μιγμα τυριων, 
η τηγανιτα λαχανικα με τυρια, και κλεινουμε αλοιφωντας 
τις ακρες με ενα πινελο με νερο. 
=Αλειφουμε την επιφανια με κροκο αυγου το
οποιο αραιωνουμε με λιγο νερο, 
ψηνουμε στους 200β για 15 με 20 λεπτά
 
 
Καλη σας επιτυχια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου