- 600 γρ. φαρινάπ,
- 1 κουτί μπύρα,
- 1 κ.γλ. αλάτι,
- 1 κ.σ. λάδι,
- 1/2 γλ. τσ. τυρί τριμμένο,
- πάστα ελιάς.
Οδηγίες
- Βάζουμε σε μπολ τη φαρίνα, ρίχνουμε την μπύρα, το αλάτι και το λάδι. Ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά και ζυμώνουμε μαλακή και εύπλαστη ζύμη.
- Ανοίγουμε φύλλο, απλώνουμε την πάστα ελιάς, ρίχνουμε τριμμένη παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι και τυλίγουμε σε ρολό κλείνοντας καλά τη γέμιση να μην βγει.
- Βάζουμε το ρολό μας σε λαδωμένο ταψί με την ένωση προς τα κάτω, αν θέλουμε πασπαλίζουμε με σουσάμι, σκεπάζουμε και αφήνουμε 30 λεπτά να φουσκώσει.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα στους 180ο 30-40' ή αντιστάσεις 200ο 45 λεπτά.
- Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το γευόμαστε!
Λίγα μυστικά ακόμα
Επίσης μπορούμε να το γεμίσουμε με πέστο βασιλικού και λιαστές ντομάτες!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου