- 1 κρεμμύδι ξερό μικρό
- ¼ ποτηράκι κρασιού χυμό λεμονιού
- 2/4 ποτηράκι κρασιού νερό
- 1 χούφτα ψωμί μουσκεμένο και καλά στυμμένο (ψίχα)
- 1 κ.σ. γεμάτη ταραμά λευκό
- ½ λίτρο καλαμποκέλαιο
Οδηγίες
-
Στο μπλέντερ του μίξερ, δηλαδή το πολύ δυνατό και ΟΧΙ multi χτυπάμε καλά το κρεμμύδι με το χυμό και το νερό.
-
Προσθέτουμε το ψωμί λίγο-λίγο συνεχίζοντας το χτύπημα.
-
Ρίχνουμε τον ταραμά κατά τον ίδιο τρόπο, σταδιακά και χτυπώντας το μίγμα.
-
Τέλος, προσθέτουμε το καλαμποκέλαιο λίγο-λίγο συνεχίζοντας το χτύπημα.
-
Χτυπάμε το μίγμα μας μέχρι να απορροφηθεί όλο το λάδι από την επιφάνεια της ταραμοσαλάτας και να αφρατέψει.
*Υπάρχει κι άλλη συνταγή για Ταραμοσαλάτα από : mageirikesdiadromes
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου