Σελίδες

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Πρωτοσέλιδο στην Τουρκία ο Έλληνας που διέσωσε 3 Τούρκους




Πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα αφιερώνουν τα τουρκικά ΜΜΕ στον Ελληνα γείτονα χάρη στoν οποίo σώθηκαν κάποιοι από από τους Τούρκους που πήρε φωτιά το σπίτι τους στην Γερμανία και όπου έχασαν συνολικά την ζωή τους 8 Τούρκοι.

Με τον τίτλο «Ευχαριστώ Χρήστο» για τον Έλληνα που διέσωσε στην Γερμανία 3 Τούρκους κατά την φωτιά την περασμένη Κυριακή καταγράφει το θέμα η εφημερίδα Turkiye. Ο ίδιος υπογραμμίζει σε δήλωσή του ότι θα ήθελε να τους σώσει όλους αλλά δεν μπόρεσε

Σε αλλα δημοσιεύματα για την διάσωση αναφέρθηκαν και οι εφημεριδες Vatan, Zaman και Aksam.

  • Η Vatan στην πρώτη σελίδα και με τον τίτλο "μακάρι να μπορούσα να τους σώσω όλους" αναφέρεται στον κ. Χρήστο Κύρογλου ο οποίος κατόρθωσε να σώσει 3 Τούρκους από την φωτιά την περασμένη Κυριακή στην Γερμανία.
  • Η Zaman αναφέρεται επίσης στο θέμα στην πρώτη σελίδα επισημαίνοντας ότι ο Έλληνας γείτονάς τους έσπασε την πόρτα για να τους σώσει αλλά η μάνα των παιδιών ξαναμπήκε μέσα για να σώσει το μωρό της
  • Στο ίδιο θέμα αναφέρεται η Aksam σημειώνοντας ότι η μάνα των παιδιών διεσώθη από τον Ελληνα γείτονά της αλλά επέστρεψε στις φλόγες για να πάρει τον έξη μηνών γιό της.

Να σημειωθεί ότι χθες, ίσως από ελλειπή ενημέρωση, 
περιορισμένη ήταν η αναφορά στον τουρκικό Τύπο στην βοήθεια του Έλληνα των τριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου