- 1 πακέτο χωριάτικα λουκάνικα με πορτοκάλι,
- 3κ.σ. βούτυρο ή λάδι,
- 250γρ. μανιτάρια σε φέτες,
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο,
- χυμό από 2 πορτοκάλια,
- 1κ.γλ.κορν φλάουρ,
- 1 σφηνάκι κονιάκ.
Οδηγίες
- Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο ή λάδι, ροδίζουμε τα λουκάνικα από όλες τις πλευρές.
- Τα βγάζουμε σε πιατέλα και στο λάδι ρίχνουμε τα μανιτάρια με το κρεμμύδι, σοτάρουμε ανακατεύοντας συνεχώς να μην καούν.
- Ξαναρίχνουμε τα λουκάνικα στο τηγάνι, σβήνουμε με το κονιάκ και τον χυμό πορτοκαλιού, σιγοβράζουμε 30' περίπου.
- Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο κρύο νερό, προσθέτουμε ζουμάκι από το φαγητό και ρίχνουμε στο τηγάνι, κουνάμε να πάει παντού η σάλτσα παντού και να χυλώσει!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου