Σελίδες

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Όλα τα όσπρια θέλουν μούλιασμα (λίγο ή πολύ). Πετάξτε τα όσπρια που επιπλέουν στο νερό. Πετάξτε το νερό του μουλιάσματος και βράστε τα σε νέο. Εάν σας έχουν περισσέψει όσπρια από άλλη φορά, μην τα ανακατέψετε με νέα παρτίδα. Παρτίδα από παρτίδα έχουν διαφορετική 'συμπεριφορά' βρασμού. Τέλος, βάζετε την τομάτα και το αλάτι πάντα στο τέλος του μαγειρέματος κι αφού έχουν βράσει-μαγειρευτεί τα όσπρια. Μόλις μπουν, σταματά κάθε περίπτωση βρασμού των οσπρίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου