Σελίδες

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Φιογκάκια με ροζ σάλτσα ... Δεν ακούγεται πολύ ρομαντικό αυτό το φαγητό;


Φιογκάκια με ροζ σάλτσα

Σιγουρέψου ότι έχεις:
- 1½ φλιτζάνι γάλα
- 1½ φλιτζάνι τριμμένη κεφαλογραβιέρα
- 1 φλιτζάνι τριμμένη γκοργκοντζόλα ή ροκφόρ
- 1 φλιτζάνι τριμμένο κίτρινο τυρί τύπου Ολλανδίας
- 1½ φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα ή χαλούμι
- 1½ Pummaro Ψιλοκομμένο
- 1 μερίδα "Σπιτικό ζωμό" βοδινού
- 200 γρ. Βιτάμ Culinesse
- 400 γρ. Φιογκάκια 

Ξεκινάμε!
  • 1 Βράσε τα φιογκάκια με τον σπιτικό ζωμό βοδινού σε μια κατσαρόλα, στράγγιξέ τα και άφησέ τα κάπου που να μη τα φτάνουν μικρά παιδιά, γάτες και πεινασμένοι άνθρωποι.
  • 2 Βάλε το Pummaro σε μια κατσαρόλα με 100 γρ. Βιτάμ Culinesse, άφησέ το να βράσει για 20 λεπτά περίπου, βγάλε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίξε μέσα τα τυριά, το γάλα, αλάτι και πιπέρι ανακατεύοντας.
  • 3 Τώρα πρόσθεσε στην κατσαρόλα τα φιογκάκια, ανακάτεψε το μείγμα, άδειασέ το σε ένα πυρίμαχο σκεύος, περίχυσέ το με το υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse και ψήσε τα φιογκάκια με τη ροζ σάλτσα τους για 15-20 λεπτά σε φούρνο προθερμασμένο στους 200°C.
Καλή όρεξη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου