από: mageirikesdiadromes.gr
-
150 γρ. φυτίνη ή βούτυρο
-
500 γρ. ρίζα σέλινο σε κύβους κομμένο
-
500 γρ. πατάτες σε κύβους κομμένες
-
1-2 αστεροειδείς γλυκάνισους
-
1 κομμάτι τζίντζερ
-
2 λίτρα ζωμό από σούπα μοσχάρι
-
Λίγο κάρυ
-
1-2 κρεμμύδια σε κύβους
-
1/2 κ.γ. τσίλι
Οδηγίες
-
Βάζουμε την φυτίνη ή το βούτυρο στην κατσαρόλα να κάψει , ρίχνουμε το κρεμμύδι να ξανθύνει λίγο
-
Ρίχνουμε το σέλινο και τις πατάτες, ανακατεύουμε λίγο και ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά
-
Τα βράζουμε για 30 λεπτά
-
Όταν βράσουν βγάζουμε το τζίντζερ και το γλυκάνισο
-
Με το μούλτι τα πολτοποιούμε
-
Σερβίρουμε με μια κ,σ. κρεμα Crème fraîche
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου