Σελίδες

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΛΕΥΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ



Ο Έλληνας έχει μια μανία να τρώει λευκό εισαγόμενο μανιτάρι από την...
Πολωνία γιατί πιστεύει ότι επειδή είναι λευκό είναι και αγνό .

Ιδού λοιπόν τι συνέβει.
-Τις 2 βδομάδες τών εορτών πουλήθηκαν 200 τόνοι εισαγόμενου λευκού,
μπαγιάτικου, και ψεκασμένου με φορμόλη και χλωρίνη ( για να είναι άσπρο)
και κέρδισαν χοντρά 2 εταιρείες γερμανικών συμφερόντων.
-Την ίδια στιγμή πουλήθηκαν 30 τόνοι ολόφρεσκου ημέρας Πλευρότους
(ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ) που παρήχθηκε από 45 μικρές οικογενειακές γεωργικές
μονάδες που μαζί με τους εργαζόμενους εκεί έδωσε "ψωμί" σε πάνω από 300 οικογένειες .
Εάν αυτό γινόταν αντίστροφα τότε αντί για 45 μονάδες θα ζούσαν
300 μονάδες και συνολικά με τους εργαζόμενους πάνω από 4000 άτομα!
Αυτό είναι απλό μάθημα γεωργικής οικονομίας που
αν το πολλαπλασιάσεις Χ 5.000 ή 10.000 τότε θα δεις τι γίνεται και
στους άλλους κλάδους τής γεωργίας.

Και όλα αυτά γιατί οι ΄Ελληνες δεν γνωρίζουν ότι το λευκό μανιτάρι από
την Πολωνία παράγεται πάνω σε... κοτίσια κοπριά και για να φαίνεται λευκό
όταν έρχεται στην Ελλάδα (στην καλύτερη περίπτωση 5 ημερών μπαγιάτικα)
ψεκάζεται με χλωρίνη και φορμόλη,
ενώ το πλευρότους απλά καλλιεργείται σε καθαρό Ελληνικό άχυρο 
και είναι τελείως βιολογικό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου