Αν προτιμάτε τη μαργαρίνη, επιλέξτε οπωσδήποτε ανάλατη.
- Στις μεσογειακές γεύσεις ταιριάζει απόλυτα το ελαιόλαδο... αρωματίστε το
με βότανα σωτάροντας ή μαγειρεύοντάς τα.
Αντέχει σε όλες τις δοκιμασίες ενώ αναδεικνύει κάθε άρωμα.
- Για τη μαγιονέζα, τη σκορδαλιά ή την ταραμοσαλάτα, επιλέξτε ένα ελαφρύ γευστικά λάδι,
ένα έξτρα απαλό ελαιόλαδο.
- Στην ασιατική κουζίνα ταιριάζει το ηλιέλαιο
και το σησαμέλαιο που όμως δεν *αντέχει τις υψηλές θερμοκρασίες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου