Σελίδες

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Λάδι ή μαργαρίνη στις σάλτσες;




Αν προτιμάτε τη μαργαρίνη, επιλέξτε οπωσδήποτε ανάλατη. 

- Στις μεσογειακές γεύσεις ταιριάζει απόλυτα το ελαιόλαδο... αρωματίστε το 
με βότανα σωτάροντας ή μαγειρεύοντάς τα. 
Αντέχει σε όλες τις δοκιμασίες ενώ αναδεικνύει κάθε άρωμα. 
- Για τη μαγιονέζα, τη σκορδαλιά ή την ταραμοσαλάτα, επιλέξτε ένα ελαφρύ γευστικά λάδι, 
ένα έξτρα απαλό ελαιόλαδο. 
- Στην ασιατική κουζίνα ταιριάζει το ηλιέλαιο 
και το σησαμέλαιο που όμως δεν *αντέχει τις υψηλές θερμοκρασίες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου