Σελίδες
Αρχική
Ρένα
Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013
Μαλακές πατάτες φούρνου Για να μην ξεραίνονται οι πατάτες στο φούρνο, προσθέστε μισό ποτήρι νερό ή και περισσότερο (ανάλογα με το μέγεθος του ταψιού). Θα γίνουν μαλακές και βελούδινες σαν να έχουν πάρει βράση στο ζουμί τους!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου