- 1 φύλλο σφολιάτας
- 4 πράσα σε ροδέλες
- 5-6 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
- 350 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
- 2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
- 3 αυγά
Οδηγίες
- Σωτάρω το πράσο και το μπέικον για 5 λεπτά μαζί, χωρίς λάδι.
- Στρώνω το φύλλο σε στενόμακρο βουτυρωμένο πυρέξ, το τρυπώ στη βάση του και το ψήνω στον αέρα του φούρνου στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.
- Το βγάζω από το φούρνο και σκορπώ επάνω το πράσο με το μπέικον.
- Στο μούλτι, χτυπώ τα αυγά, το τυρί και την κρέμα γάλακτος.
- Το μίγμα αυτό το σκορπώ πάνω από τα πράσα και το απλώνω.
- Ψήνω στους 200 βαθμούς αέρα, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου