Σιγουρέψου ότι έχεις:
- 50 γρ. λευκό ταραμά
- 400 γρ. ψίχα ψωμιού πολύ καλά στυμμένη
- 1 μέτριο κρεμμύδι λιωμένο στο μπλέντερ
- Χυμό 2 μέτριων λεμονιών
- 3 κ.σ. ξύδι
- 220 γρ. ποτήρι νερού ελαιόλαδο
- Ανάλογο πιπέρι
Ξεκινάμε!
- 1 Κατ’ αρχάς μούσκεψε και στύψε καλά την ψίχα, για να μη γεμίσει νερά το μπλέντερ όταν θα βάλεις μέσα την ψίχα, τον λευκό ταραμά, το κρεμμύδι και το πιπέρι.
- 2 Χτύπησέ τα προσθέτοντας σιγά σιγά το
ελαιόλαδο
- 3 Δοκίμασε και πρόσθεσε αν χρειάζεται ψίχα ψωμιού, ελαιόλαδo, πιπέρι ή λεμόνι (φύλαξε, λοιπόν, λίγη ποσότητα από το κάθε υλικό ξεχωριστά, ώστε, αν χρειαστεί, να συμπληρώσεις).
Καλή όρεξη! ΑΠΟ : cookoo.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου