από : mageirikesdiadromes.gr
- 1/2 κιλό κανταΐφι.
- 800 γραμμάρια τυρί (απο 200γρμ.διάφορα τυριά) έβαλα :
- 200 γκούντα.
- 200 μίλνερ.
- 200 κασέρι και
- 200 ενταμ.
- 150 γραμμάρια βούτυρο .
- Λίγο πιπέρι.
- 1 κιλό γάλα
- 6 αυγά.
Οδηγίες
- Ξάνουμε το κανταΐφι καλά και στρώνουμε το μισό σε μετρίου μεγέθους βουτυρωμένο ταψί.
- Ρίχνουμε το μισό βούτυρο λιωμένο .Ρίχνουμε τα τυριά που τρίψαμε και ανακατέψαμε .Βάζουμε το υπόλοιπο καταίφι και το υπόλοιπο βούτυρο.
- Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και λίγο πιπέρι, και το ρίχνουμε από πάνω.
- Το βάζουμε στο ψυγείο 8 ώρες και μετά το ψήνουμε στους 200 βαθμούς 40 λεπτά περίπου.
Λίγα μυστικά ακόμα
- Αλλάζουμε τα τυριά ανάλογα με το γούστο μας!
- Στο ψυγείο πρέπει να σταθεί για να ποτίσει το κανταΐφι με γάλα καλά!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου