Υλικά
- 500γρ. ταλιατέλες
- 1/4 φλ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 300 γρ. άσπρα μανιτάρια κομμένα με φέτες
- 2 συσκευασίες ντοματάκια κονκασέ
- 2 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι
- *όσο κοτόπουλο περίσσεψε ψιλοκομμένο
- τυρί τριμμένο για το σερβίρισμα
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί
-Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι
να γίνει διάφανο για λίγα λεπτά.
-Προσθέτουμε το σκόρδο και τα μανιτάρια.
Αφήνουμε να πιουν τα υγρά τους.
-Βάζουμε το κοτόπουλο, σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε
να εξατμιστούν τα υγρά.
Προσθέτουμε τη ντομάτα και αλατοπιπερώνουμε.
-Αφήνουμε να βράσει για 10' σε μέτρια φωτιά.
-Βράζουμε και στραγγίζουμε τις ταλιατέλες και τις ρίχνουμε στη σάλτσα.
-Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
-Σερβίρουμε με τριμμένο τυρί.
www.argiro.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου