Σελίδες
Αρχική
Ρένα
Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013
... νά προτιμάτε το ολόκληρο πιπέρι που θα αλέσετε μόνοι σας. Έτσι, το άρωμα και τα συστατικά του διατηρούνται ακέραια. Μην το τσιγαρίζετε γιατί καίγεται. Να το προσθέτετε πάντα στο τέλος του μαγειρέματος για να απελευθερώνει όλο του το άρωμα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου