Σελίδες

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινο τομίας






Μήπως έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι ώρα άραγε θα περάσει το λεωφορείο/τρόλευ απο την στάση; Μήπως πρέπει να ξεκινήσετε για να το προλάβετε; Μήπως έχετε αργοπορήσει σε συναντήσεις και επαγγελματικά ραντεβού εξαιτίας της έλλειψης αξιοπιστίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς;
Η εφαρμογή Real Time Transportation στόχο έχει την σύνδεση όλων των λεωφορείων και τρόλευ με το παγκόσμιο σύστημα εντοπισμού θέσεως (GPS) και με ένα σύστημα διαχείρισης πληροφοριών που θα έχει ως αποτέλεσμα την ζωντανή προβολή της θέσης του λεωφορείου/τρόλευ σε ένα χάρτη το οποίο θα προβάλεται μέσω μιας ιστοσελίδας και mobile εφαρμογής που θα ανανεώνεται συνεχώς.
Σκοπός της εφαρμογής είναι να μπορεί ο κάθε πολίτης να ενημερώνεται ανα πάσα στιγμή για τη θέση του λεωφορείου/τρόλευ και το χρόνο άφιξης στην στάση που επιθυμεί.
Με αξιόπιστα ΜΜΜ παροτρύνουμε τους πολίτες για την καθημερινή χρήση τους,συμβάλουμε στην μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης γιατί συγχρόνως θα μειώνεται και ο αριθμός των Ι.Χ.
Επίσης θα εξοικονομεί ο πολίτης σημαντικό οικονομικό όφελως απο την μη χρήση του Ι.Χ. και τέλος θα αποφευχθεί το καθημερινό φαινόμενο του μποτιλιαρίσματος στούς δρόμους.


--------------------------------------- > www.crazybusinessideas.gr

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας
Crazy Business Ideas
Βάζεις την τρέλα; Βάζουμε το business.
Λάβε κι εσύ μέρος στον πιο “crazy” διαγωνισμό
επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου