Υλικά :
- 4 μεγάλα βρασμένα παντζάρια κομμένα σε κύβους
- 2κ.σ.ελαιόλαδο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι καί 1 σκόρδο ψιλολοκομμένα
-1κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
- 1-2 ραπανάκια τριμμένα στον τρίφτη
- 2κ.σ.κρέμα γάλακτος
- αλάτι
- λίγο πιπέρι
Πώς φτιάχνουμε τόν πουρέ
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι τσιγαρίζουμε ελαφρά το κρεμμύδι
καί τό σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέτουμε τους κύβους από τα παντζάρια με το ξίδι
και μαγειρεύουμε μέχρι να πιουν όλα τα υγρά τους
και να γίνουν μια μάζα.
- Βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και ρίχνουμε
την κρέμα γάλακτος και αλατοπιπερώνουμε.
- Με τό μίξερ, ή στο μπλέντερ πολτοποιούμε
το μείγμα ώστε να γίνει πουρές.
- Στό τέλος, ρίχνουμε επάνω το τριμμένο ραπανάκι
και σερβίρουμε μαζί με τον μπακαλιάρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου