Σελίδες

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Παντζάρια πουρέ





Υλικά :

- 4 μεγάλα βρασμένα παντζάρια κομμένα σε κύβους
- 2κ.σ.ελαιόλαδο 
- 1 μεγάλο κρεμμύδι καί  1 σκόρδο ψιλολοκομμένα
-1κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο 
- 1-2 ραπανάκια τριμμένα στον τρίφτη 
- 2κ.σ.κρέμα γάλακτος
- αλάτι
- λίγο πιπέρι



Πώς φτιάχνουμε τόν πουρέ

 μαγείρεμα

- Σε ένα μεγάλο τηγάνι τσιγαρίζουμε ελαφρά το κρεμμύδι 
καί τό σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν. 
- Προσθέτουμε τους κύβους από τα παντζάρια με το ξίδι 
και μαγειρεύουμε μέχρι να πιουν όλα τα υγρά τους 
και να γίνουν μια μάζα. 
- Βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και ρίχνουμε 
την κρέμα γάλακτος και αλατοπιπερώνουμε. 
- Με τό μίξερ, ή στο μπλέντερ πολτοποιούμε 
το μείγμα ώστε να γίνει πουρές. 
- Στό τέλος, ρίχνουμε επάνω το τριμμένο ραπανάκι 
και σερβίρουμε μαζί με τον μπακαλιάρο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου