Υλικά :
γιά 2-4 άτομα
-500 γραμμάρια ριγκατόνι
-1 μελιτζάνα κομμένη σε κύβους
-200 γραμμάρια ξερή τριμένη *ζυμήθρα
-1 ντομάτα ψιλοκομμένη σε κύβους
-Λίγο ελαιόλαδο
-Αλάτι, πιπέρι
-Μαϊντανό (προαιρετικά)
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε το σπαγγέτι, για 10 λεπτά περίπου.
Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε για 5 λεπτά τις μελιτζάνες.
Προσθέτετε την ντομάτα και αφήνετε να βράσει για 20 λεπτά. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
Κατόπιν προσθέτετε τα μακαρόνια, ανακατεύετε και σβήνετε τη φωτιά.
Γαρνίρετε με ξερή τριμένη *ζυμήθρα
sidagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου