Υλικά:
- 400 γρ. Χαλβά βανίλια
- 200 γρ. κουβερτούρα
- 200 γρ. Ταχίνι
- 100 γρ. παρθένο σησαμέλαιο
- 100 γρ. χυμό από πορτοκάλι
- 250 γρ. Χαλβά αμυγδάλου
Εκτέλεση:
Κόβουμε σε λεπτές φέτες τον χαλβά βανίλια ή σοκολάτα και τον τοποθετούμε
μέσα σε ένα τσέρκι 20 εκ.
Λιώνουμε την κουβερτούρα ελαφρώς, σε ένα μπώλ βάζουμε
το ταχίνι,
το χυμό πορτοκαλιού και τέλος
τη λιωμένη σοκολάτα.
Ομογενοποιούμε και αδειάζουμε μέσα στο τσέρκι.
Αφήνουμε στο ψυγείο 2 ώρες περίπου, μετά τό ξεφορμάρουμε και
τό γαρνίρουμε με κύβους από τον χαλβά αμυγδάλου.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
καλοφάγωτο .....
... μού τήν έστειλε μιά φίλη
από τό twitter
Eυχαριστώ Αννίκα :)
φ.Ρ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου