Σελίδες

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Flammkuchen, τάρτα βελγική... νόστιμη και πικάντικη!




recipe image


mageirikesdiadromes.gr
  • 200 γρ Αλεύρι
  • 2 κουταλιές της σούπας λαδι
  • 125 ml Νερό
  • Αλάτι
  • 200 γρ Crème double
  • 200 γρ Κρεμμύδι
  • 100 γρ Μπέικον και
  • 100 γρ. Κρεμα γαλακτος
(Για όσους δεν βρίσκουν την Crème double )
  • 200 γρ Αλεύρι
  • 2 κουταλιές της σούπας λαδι
  • 125 ml Νερό Αλάτι
  • 250 γρ τυρι  φιλαδελφεια με ολα τα λιπαρα
  • 100 κρεμα γαλακτος
  • 200 γρ κρεμυδι
  • 100 γρ Μπεικον
Οδηγίες
  1. Με το αλεύρι, το λάδι, το νερό, το αλάτι κάνουμε μια Ζύμη που να μην κολλαει στα χερια.
  2. Ανοίγουμε ενα λεπτο φύλλο και το βαζουμε στο ταψί με λαδοκολα.
  3. Σε ενα μπολ βαζουμε Crème double και την κρεμα γαλακτος και ανακατεύουμε καλα. Βαζουμε την κρεμα πανω στην ζύμη και το κομμ ενο κρεμμυδι σε κυβακια η σε φετες και στο τελος το μπεικον, σε κυβακια η σε λεπτες φετες!
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στο 180ο  για 20 λεπτα.
                                      
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Η cremme double εχει 42% λιπος και την βαζουμε σε επιδορπια, σε σαλτσες, σε σουπες και σε γλυκα. Ειναι του Dr.Oetker
  • Το κάτω μέρος να είναι τραγανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου