συστατικά :
- 1 γάλα εβαπορέ (μικρό ή μεγάλο)
- Όσο το εβαπορέ, τόσο και το σπορέλαιο
- το χυμό ενός λεμονιού περίπου
- 2 κ.γλ. μουστάρδα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Οδηγίες
- Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σαν μεζούρα, το κουτί
του εβαπορέ (το μεγάλο ή το μικρό).
- Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μπλεντεράκι χωρίς να τα ανακατέψουμε.
- Τοποθετούμε το minipimer στον πάτο ενός βαθιού, στενού και ψηλού μπολ
(σαν ένα μεγάλο ψηλό ποτήρι) και πιέζουμε το κουμπί στην τούρμπο ταχύτητα
για 1-2 λεπτά χωρίς να το μετακινούμε.
- Μετά, όταν αρχίζει να πήζει, ανεβοκατεβάζουμε το minipimer για μερικά
δευτερόλεπτα και έτοιμο!
Λίγα μυστικά ακόμα
*Αν δεν διαθέτουμε minipimer,
μπορούμε να χτυπήσουμε τα υλικά μας στο μούλτι
μπορούμε να χτυπήσουμε τα υλικά μας στο μούλτι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου