Σελίδες
Αρχική
Ρένα
Πέμπτη 18 Απριλίου 2013
Τα όσπρια πρέπει να μουλιάζουν πριν το μαγείρεμα (όλα, εκτός από τη φακή, και τη φάβα). Υπολογίστε περίπου 10 -12 ώρες για τα φασόλια, τα ρεβίθια και τα μπιζέλια ενώ για για τα ξερά κουκιά υπολογίστε ένα 4άωρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου