Σελίδες

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Επέτειος 100 ετών Ένωσης Κρήτης με Ελλάδα – Διήμερο μαθητικό συνέδριο



Επέτειος 100 ετών Ένωσης Κρήτης με Ελλάδα – Διήμερο μαθητικό συνέδριο

Με το Διήμερο Μαθητικό Συνέδριο στα Χανιά ξεκινούν οι παγκρήτιες εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.

Το Συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται από το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Ν. Χανίων και τη Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Χανίων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Απριλίου 2013, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και η εναρκτήρια τελετή στις 24 Απριλίου 2013, ώρα 9.00 π.μ.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει ποικιλία επιστημονικών θεμάτων και άλλων εκπαιδευτικών δράσεων, οι περισσότερες από τις οποίες βασίστηκαν σε ερευνητικές εργασίες μαθητών : εισηγήσεις, ιστορικά ντοκυμαντέρ, ιστορικά ημερολόγια, θεατρικά και μουσικοχορευτικά δρώμενα, δραματοποιημένες απαγγελίες κ.ά.

Κατά τη διάρκεια του μαθητικού Συνεδρίου, θα υπάρξει άμεση, ζωντανή μετάδοσή του μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://iptvsch.gr/live , ώστε να μπορούν να το παρακολουθήσουν μαθητές και εκπαιδευτικοί από τα σχολεία του εσωτερικού και από τα σχολεία της Ομογένειας στο εξωτερικό.

Επίσης, θα υλοποιηθούν δύο παράλληλα εκπαιδευτικά εργαστήρια αισθητικής αγωγής και θεατρικού παιχνιδιού για μαθητές και εκπαιδευτικούς τη δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου.

Δείτε εδώ το Συνοπτικό Πρόγραμμα του Μαθητικού Συνεδρίου


http://flashnews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου