Σελίδες

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Φασολάδα του Παρνασσού


Φασολάδα του Παρνασσού


Σιγουρέψου ότι έχεις:
  • 1 κλαράκι θυμάρι
  • 3 ψιλοκομμένα καρότα
  • 150 γρ. κομμένα λουκάνικα
  • 150 γρ. ψιλοκομμένες φέτες μπέικον
  • 2-3 κλωνάρια σέλινο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κιλό ξερά φασόλια
  • 200 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 1 Pummaro Ψιλοκομμένο
  • Αλάτι και πιπέρι
Ξεκινάμε!
  • 1 Βάλε τα φασόλια από την προηγούμενη μέρα στο νερό να μαλακώσουν, και την επομένη (πρώτα ο Θεός!) στράγγιξέ τα, ξέπλυνέ τα και βράσ’ τα με κρύο νερό.
  • 2 Πρόσθεσε τα καρότα, το κρεμμύδι, το σέλινο, το Pummaro
    , το σκόρδο, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι, και δώσ’ τους 20 λεπτά να βράσουν όλα μαζί.
  • 3 Πριν περάσουν τα 20 λεπτά, τηγάνισε το μπέικον και τα λουκάνικα σε ελαιόλαδo και βάλ’ τα μαζί με το λάδι
    τους στη φασολάδα του Παρνασσού (αν χρειαστεί, πρόσθεσε λίγο νερό ακόμη).
  • 4 Άφησε τη φασολάδα του Παρνασσού να ολοκληρώσει το βράσιμό της, και σέρβιρέ τη ζεστή, κατά προτίμηση με ψητές ρέγγες, ελιές ή λακέρδα. http://cookoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου