Σιγουρέψου ότι έχεις:
- 1 κλαράκι θυμάρι
- 3 ψιλοκομμένα καρότα
- 150 γρ. κομμένα λουκάνικα
- 150 γρ. ψιλοκομμένες φέτες μπέικον
- 2-3 κλωνάρια σέλινο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κιλό ξερά φασόλια
- 200 γρ. ελαιόλαδο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 1 Pummaro Ψιλοκομμένο
- Αλάτι και πιπέρι
- 1 Βάλε τα φασόλια από την προηγούμενη μέρα στο νερό να μαλακώσουν, και την επομένη (πρώτα ο Θεός!) στράγγιξέ τα, ξέπλυνέ τα και βράσ’ τα με κρύο νερό.
- 2 Πρόσθεσε τα καρότα, το κρεμμύδι, το σέλινο, το
Pummaro
- 3 Πριν περάσουν τα 20 λεπτά, τηγάνισε το μπέικον και τα λουκάνικα σε ελαιόλαδo και βάλ’ τα μαζί με το
λάδι
- 4 Άφησε τη φασολάδα του Παρνασσού να ολοκληρώσει το βράσιμό της, και σέρβιρέ τη ζεστή, κατά προτίμηση με ψητές ρέγγες, ελιές ή λακέρδα. http://cookoo.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου