Σελίδες

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Χοιρινό με μέλι και μπύρα στη γάστρα....με υπέροχη γεύση.


         recipe image
  • Ένα μπούτι χοιρινό κομμένο σε μικρές μερίδες,
  • 1/2κ.πατάτες κομμένες κυδωνάτες,
  • 2 πράσινες ,2 κόκκινες ,2 κίτρινες πιπεριές σε λωρίδες,
  • 2 καρότα σε φέτες,
  • 2 κ.σ.μουστάρδα,
  • 2 κ.σ.μέλι θυμαρίσιο,
  • 2 ποτήρια νερού μπύρα,
  • 1κ.σ. θυμάρι και αλατοπίπερο.
Οδηγίες
  1. Πλένουμε, στραγγίζουμε το κρέας, το σοτάρουμε λίγο σε λάδι, ,ρίχνουμε και τις πατάτες, τα καρότα, ίσα να ροδίσουν λίγο και τα βάζουμε στη γάστρα.
  2. Χτυπάμε στο moulti, μπύρα, μουστάρδα, μέλι και θυμάρι πολύ καλά και ρίχνομε πάνω στο κρέας,
  3. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τις πιπεριές, κλείνουμε τη γάστρα και ψήνουμε 2 με 2 1/2 ώρες στους 200ο στη μεσαία σχάρα με αερόθερμο φούρνο.
                                   

.mageirikesdiadromes.gr



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου