Σελίδες

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Σπαγγέτι με γκοργκοντζόλα και σπανάκι


recipe image

- 400 γρ . μακαρόνια παπαρδέλες ή άλλα μακαρόνια
- 250 γρ . σπανάκι φρέσκο η κατεψυγμένο
- 200 γρ . μανιτάρια φρέσκα σε φέτες κομμένα
- 1 πιπέρια κόκκινη σε κύβους κομμένη
- 2 σκελίδες σκόρδο σε καβάκια κομμένο
- 1 κρεμμύδι σε καβάκια κομμένο
- 1 τσιλι σε ροδέλες κομμένο
- 300 ml . ζωμό από λαχανικά
- πιπέρι
- 200 γρ . κρέμα γάλακτος
- 1 κ , σ . λάδι
- 150 γρ γκοργκοντζολα τυρί σε κομματάκια κομμένο
- 25 γρ παρμεζάνα τριμμένη
 
 
Οδηγίες
                                                
  1. Βράζουμε τα μακαρόνια με τις οδηγίες που γράφουν . Καθαρίζουμε το σπανάκι .
  2. Βάζουμε το λάδι σε ένα τηγάνι να ζεσταθεί και ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο να σοτιριστούν .
  3. Ρίχνουμε το τσιλι και την πιπεριά να σατιριστούν και αυτά ελαφρά .
  4. Προσθέτουμε τον ζωμό , την κρέμα γάλακτος , πιπέρι και την γκοργκοντζολα και αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά . Ρίχνουμε το σπανάκι και βράζουμε για 2-3 λεπτά .
  5. Στραγγίζουμε τα μακαρόνια , τα ρίχνουμε στην σάλτσα και σερβίρουμε με λίγη παρμεζάνα τριμμένη .

 mageirikesdiadromes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου