Σελίδες

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Πώς ο καρκίνος τρέφεται από τη ζάχαρη (και άλλοι σημαντικοί λόγοι για να αποφεύγετε τα επεξεργασμένα γλυκά)





*Η ζάχαρη δεν είναι μόνο η κύρια πηγή των επιπλέον θερμίδων στον αναπτυγμένο κόσμο. 
*Μια τελευταία έρευνα δείχνει επίσης ότι τα καρκινικά κύτταρα ευνοούνται στο υψηλής     περιεκτικότητας σε φρουκτόζη σιρόπι καλαμποκιού (HFCS), 
προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για να το αποφύγετε.
 
Μερικά χρόνια πριν, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια 
διαπίστωσαν ότι τα καρκινικά κύτταρα του παγκρέατος χρησιμοποιούν 
τη φρουκτόζη για να διαιρεθούν και να αναπαραχθούν
απομυθοποιώντας προηγούμενες υποθέσεις ότι όλα τα σάκχαρα ήταν τα ίδια.  

Τα καρκινικά κύτταρα που είχαν τραφεί με γλυκόζη και φρουκτόζη 
χρησιμοποίησαν τα σάκχαρα με δύο διαφορετικούς τρόπους.
«Πολύ σημαντικό για τους ασθενείς με καρκίνο»
Τα ευρήματά τους, που δημοσιεύονται στο περιοδικό Cancer Research
 θα μπορούσαν να εξηγήσουν παλαιότερες μελέτες που έχουν συνδέσει 
την κατανάλωση φρουκτόζης με τον καρκίνο του παγκρέατος, 
μία από τις πλέον θανατηφόρες μορφές της νόσου. ( ... )



... άν μάς ενδιαφέρει συνεχίζουμε ΕΔΩ:http://nutrilabs.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου