Υλικά
- 240 γραµµάρια ταραµάς
- 2 φλυτζάνια ψύχα ψωµί µουσκεµένη
- 2 κροµµύδια ψιλά κοµµένα
- ½ φλυτζάνι µαϊντανός
- 2 κουταλιές άνηθος
- 1/3 φλυτζανιού αλεύρι
- 1 κουταλάκι baking powder
- 1 κουταλιά χυµός λεµονιού
- Κοπανίζετε το 1/3 του ψωµιού, προσθέτετε και τον ταραµά
και συνεχίζετε το κοπάνισµα έως να λυώση.
- Προσθέτετε το υπόλοιπο ψωµί, τον µαϊντανό και τον άνηθο.
- Βάζετε τα κροµµύδια να βράσουν µε 3 κουταλιές νερό και όταν το πιουν
τα καβουρντίζετε µε 2 κουταλιές λάδι.
- Τα προσθέτετε εις τον ταραµά, καθώς και τον χυµό λεµονιού,
και µετά το αλεύρι µε την baking powder.
- Ζυµώνετε καλά όλα οµού, πλάθετε τους κεφτέδες και τους τηγανίζετε σε λάδι καφτό.
http://www.tovima.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου