Σελίδες

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Σουτιέν?...*πετάξτετα...Γάλλοι επιστήμονες καταρρίπτουν τους μύθους για τα «καλά» τους...


Έτσι ήταν το σουτιέν πριν 533 χρόνια

*Έτσι ήταν το σουτιέν πριν 533 χρόνια*^*

...ερευνητές του πανεπιστημίου της Mπεσανσόν (University of Besançon) που καλούν τις γυναίκες να απελευθερωθούν από τα δεσμά.

*Διαπιστώθηκε ότι το σουτιέν όχι μόνο δεν βοηθά τη γυναίκα να αντιμετωπίσει τους πόνους της πλάτης και να εμποδίσει την πτώση του στήθους, αλλά αντιθέτως, επιταχύνει τις διαδικασίες αδυνατίσματος των μυών και επομένως το «κρέμασμα» του στήθους.  

*lifo

 -------------μερικά πρωτοτυποπαράξενα σουτιέν ----------

 

 24 πρωτότυπα σουτιέν   24 πρωτότυπα σουτιέν

Το χρυσό σουτιέν, κοστίζει μόνο 1,9 εκατομμύρια δολάρια

24 πρωτότυπα σουτιέν 

  Σουτιέν με κώνους από σιλικόνη

24 πρωτότυπα σουτιέν 

 Το σουτιέν που υπνωτίζει..

 24 πρωτότυπα σουτιέν

 από : dinfo.gr

--------------------------------------------------->

*^*..... ερευνητές του Πολυτεχνείου της Ζυρίχης απέδειξαν πως οι τέσσερις στηθόδεσμοι που βρέθηκαν στο ανάκτορο….Λένγκμπεργκ στο Ανατολικό Τιρόλο στην Αυστρία, έχουν ηλικία 533 ετών. Η ανακάλυψη αυτή ανατρέπει πλήρως τα μέχρι τώρα ισχύοντα, πως ο στηθόδεσμος χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά πριν από 100 χρόνια, ενώ η Μέρι Φελπς Γιάμπομπ έλαβε στις Ηνωμένες Πολιτείες το σχετικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μόλις το 1914.

Η ανακάλυψη έγινε στη διάρκεια των εργασιών της γενικής ανακαίνισης του ανακτόρου, όταν, πίσω από θόλους της οροφής, βρέθηκαν σχεδόν 2.700 υφασμάτινα αντικείμενα, πολλά από τα οποία ήταν ολοκληρωμένα ενδύματα, διατηρημένα σε καλή κατάσταση, ανάμεσά τους και οι τέσσερις στηθόδεσμοι, που δεν διαφέρουν πολύ από τους συγχρόνους.

*ergatodikeomata 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου