Σελίδες

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Μόλις ξύπνησε ο 12χρονος, κλαίγοντας, ζήτησε την μητέρα του




Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχτηκαν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων "Αγλαία Κυριακού", όταν ο 12 χρονος Ρώσος "ξύπνησε" απο την καταστολή και κλαίγοντας ζήτησε να δει την μητέρα και τον αδελφό του.
Η διαδικασία αποσωλήνωσης του 12χρονου που εφερε σοβαρά τραύματα από τις 20 μαχαιριές που του κατάφερε ο 20χρονος Ολλανδός σε ξενοδοχείο έξω από το Ηράκλειο της Κρήτης για να τον κλέψει, ολοκληρώθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο Παίδων.

Από χθες οι γιατροί είχαν αρχίσει την προσπάθεια να βγάλουν το μικρό από την καταστολή.

Σύμφωνα με τον ANT1 ο 12χρονος  μόλις άνοιξε τα μάτια του, έβαλε τα κλάματα και ζήτησε να δει την μητέρα του και τον αδερφό του.

Τα πρώτα σημάδια δείχνουν πως ο μικρός Νικήτα φαίνεται να έχει συναίσθηση και να θυμάται το περιστατικό, κάτι που εκτιμάται απο τους γιατρούς ως ιδιαίτερα θετικό,ενώ από την πρώτη στιγμή βρίσκεται δίπλα του ειδική ψυχολόγος.

Θα ακολουθήσουν νευρολογικά τεστ προκειμένου οι γιατροί να εκτιμήσουν την κινητικότητά του και το μέγεθος της ζημιάς που έχει προκληθεί απο το σοβαρότερο πλήγμα που δέχθηκε στον νωτιαίο μυελό απο το μαχαίρι του 20χρονου Ολλανδού.

 
flashnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου