Σελίδες

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κήρυξε την Οκλαχόμα σε κατάσταση “μέγιστης καταστροφής” – 51 νεκροί, ανάμεσά τους 20 παιδιά



OklahomaGovernorNEA01

[...]
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι NBC, μεταξύ των νεκρών είναι μια μητέρα με το νεογέννητο μωρό της που είχαν βρει καταφύγιο σε ένα καταψύκτη.
Στην περιοχή Σόουνι, ανεμοστρόβιλος παρέσυρε τροχόσπιτα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Fox.
Το Reuters και το Γερμανικό Πρακτορείο μετέδωσαν ότι ανεμοστρόβιλος πλάτους περίπου 2 χιλιομέτρων έπληξε τη Δευτέρα τις Μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ, με την Οκλαχόμα να έχει υποστεί τις περισσότερες καταστροφές.
Σύμφωνα με τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, δύο σχολεία καταστράφηκαν ολοσχερώς στην περιοχή Μουρ της Οκλαχόμα. Σε βίντεο που μεταδόθηκαν φαίνονται σπίτια και επιχειρήσεις να αποκολλούνται από τα θεμέλιά τους και αυτοκίνητα να πετάγονται στον αέρα σαν παιχνίδια.
Στην περιοχή Σόουνι, ανεμοστρόβιλος παρέσυρε τροχόσπιτα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Fox.
Την περασμένη Πέμπτη, 10 ανεμοστρόβιλοι έπληξαν το Τέξας προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον 6 ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων.
FEMA, Federal Partners Support Response to Severe Storms in Oklahoma
WASHINGTON - The Federal Emergency Management Agency (FEMA) and its federal partners, including the National Weather Service, continue to closely monitor the effects of severe weather that impacted Oklahoma and other areas within the Central United States, and at the President’s direction, are already providing resources to support the response......[...]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου