Σελίδες

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Σουφλέ ένα φαγητό για υπομονετικούς ανθρώπους....5 λόγοι για να φουσκώσει το σουφλέ...



*φωτό από gougle

1) Μην ανοίγετε τον φούρνο το πρώτο μισάωρο του ψησίματος 
2) Στραγγίστε τα υλικά του σουφλέ ώστε να μην περιέχουν υγρά 
3) Ψήστε σε θερμοκρασία χαμηλή με υπομονή. 
 Αν η θερμοκρασία είναι υψηλή, θα σχηματιστή εξωτερική κρούστα 
και δεν θα 'αναπτυχθεί' όπως πρέπει. 
4) Τα αυγά που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου 
5) Ανακατέψτε σιγά-σιγά τα κροκάδια των αυγών. 
 Μην τα ανακατεύετε όλα μαζί μέσα με τα υλικά.

Coocoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου