Σελίδες

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Πεντανόστιμη και πικάντικη σαλάτα – τέλεια ιδέα για να αξιοποιήσετε τα πασχαλινά αυγά που σας περίσσεψαν.






Υλικά:

8 αυγά κομμένα στα τέσσερα
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
2 κ.σ. κάππαρη
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 καυτερή κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
2 κ.σ. ξίδι
2 κ.σ. ψιλοκομμένο βασιλικό
1 κ.σ. μουστάρδα
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:

Για 4 άτομα:

-Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε με μεγάλη προσοχή 
–για να μη διαλύσουμε τα αυγά– 
όλα τα υλικά μαζί για να ενωθούν οι γεύσεις. 
-Αφήνουμε να σταθεί η σαλάτα για 10΄ πριν τη σερβίρουμε. 

-Είναι εκπληκτικός μεζές με φρυγανισμένο ψωμί! 
-Επίσης μπορούμε να προσθέσουμε και δύο αντσούγιες ψιλοκομμένες 
για πιο πικάντικη γεύση.

Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά

www.argiro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου