- 1 ζαχαρούχο
- 1 βιτάμ χάρτινη συσκευασία
- ½ συσκευασία κουτί κακάο
- 2 φλιτζάνια τζαγιού άχνη ζάχαρη
- 2 αυγά
- 1/2 φλ.τσ.φουντούκια τριμμένα-σκόνη προαιρετικά
Οδηγίες
Τα χτυπάμε στο μίξερ όλα μαζί τα υλικά ,είναι πολύ απλή εκτέλεση και μετά βάζεις τη μερέντα στο ψυγείο.
Λίγα μυστικά ακόμα:
*Αν χρησιμοποιήσουμε βούτυρο σόφτ, μαλακό θα γίνει σαν μους.
*Τη μερέντα μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε και σε τούρτες.
*Κακάο βάζουμε ανάλογα με το πόσο σκούρο χρώμα θέλουμε να έχουμε, παίζει ρόλο και η μάρκα, άλλες έχουν πιο ανοιχτό κι άλλες πιο σκούρο χρώμα κακάο.
*Επίσης άχνη δοκιμάζουμε και προσθέτουμε ανάλογα το πόσο πικρό είναι το κακάο και πόσο γλυκιά θέλουμε τη μερεντα.
http://mageirikesdiadromes.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου