Σελίδες

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Σπιτική μερέντα...Μερέντα όπως την έκαναν οι μαμάδες μας..



recipe image
  • 1 ζαχαρούχο
  •    1 βιτάμ χάρτινη συσκευασία
  •    ½ συσκευασία κουτί κακάο
  •    2 φλιτζάνια τζαγιού άχνη ζάχαρη
  •    2 αυγά
  •    1/2 φλ.τσ.φουντούκια τριμμένα-σκόνη προαιρετικά
Οδηγίες

Τα χτυπάμε στο μίξερ όλα μαζί τα υλικά ,είναι πολύ απλή εκτέλεση και μετά βάζεις τη μερέντα στο ψυγείο.
 
Λίγα μυστικά ακόμα:

*Αν χρησιμοποιήσουμε βούτυρο σόφτ, μαλακό θα γίνει σαν μους. 
*Τη μερέντα μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε και σε τούρτες.
*Κακάο βάζουμε ανάλογα με το πόσο σκούρο χρώμα θέλουμε να έχουμε, παίζει ρόλο και η μάρκα, άλλες έχουν πιο ανοιχτό κι άλλες πιο σκούρο χρώμα κακάο.
*Επίσης άχνη δοκιμάζουμε και προσθέτουμε ανάλογα το πόσο πικρό είναι το κακάο και πόσο γλυκιά θέλουμε τη μερεντα.


http://mageirikesdiadromes.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου