Σελίδες

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Ένα σνακ διαφορετικό



φωτό από google

Επιχειρήστε να τηγανίσετε τα αγαπημένα σας φρούτα! 
Μπανάνα, μήλο, ανανάς, κομμένα σε κομμάτια και βουτηγμένα 
σε παχύ χυλό από αλεύρι και νερό, 
αποτελούν μια λιχουδιά ξεχωριστή μόλις πέσουν σε καυτό λάδι. 

Τηγανίστε τα σε δυνατή φωτιά για 2 λεπτά, 
ταμπονάρετέ τα σε απορροφητικό χαρτί 
και απολαύστε τα ζεστά, πασπαλισμένα με ζάχαρη ή κανέλα.

Coocoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου