Σελίδες

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

"Μικροί καπεταναίοι με ασφάλεια, στου Διαδικτύου τ' ακρογιάλια"




Για τους μικρούς μας φίλους δουλεύουμε πυρετωδώς  με όλες τις ομάδες των εθελοντών μας αυτές τις μέρες.
Οι εθελοντές μας , όλοι τους νέα παιδιά ,συνάδελφοι ή  φοιτητές του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας - αυριανοί Κοινωνικοί Λειτουργοί δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να βγει αξιοπρεπές το αποτέλεσμα της τελικής μας εκδήλωσης στις 07-Ιουνίου 2013 στην Πάτρα  .
 
Η Καπρέλη Ειρήνη, η Κολλια Αρετή,η Τασιοπουλου Δήμητρα, η Γεωργογιαννη Δήμητρα, η Κυριακοπουλου Εβίτα, η Τσιφλιδου Ελισάβετ, η Βίκυ Λαμπροπουλου η Γκολφη Μαρία , η Μπαλαφα Κωνσταντίνα , ο Φίλιππος Δρακοπουλος, η Πλωτα Βασιλική, η Τοψιωτη Δήμητρα, η Καρακουλακη Γιώτα, η Σκιαδα Δήμητρα  η Χρονη Ευγενία η Ρινιου Ειρήνη και η Τριανταφυλλου Γεωργία αποτελούν τη δυνατή ομάδα μας και τους ευχαριστούμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!
 
Όλη μας αυτή η προσπάθεια ενημέρωσης των μαθητών για την ασφαλή τους πλοήγηση στο  Διαδίκτυο , που πραγματοποιήθηκε στα σχολεία της πόλης μας στηρίχθηκε στον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ και έτσι συνεχίζουμε.
 Οι άνθρωποι που μας βοηθούν και θα μας βοηθήσουν αλλά  και εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε κανένα οικονομικό κίνητρο. 
 
Τα χρήματα άλλωστε δεν αγοράζουν την ευτυχία μιας και απ ότι φαίνεται οι άνθρωποι γρήγορα προσαρμόζονται σε ένα νέο επίπεδο εισοδήματος ή πλούτου.......
 
Είναι πολύ πιθανό ο σεβασμός, η επιρροή που έχουμε στους άλλους και η κοινωνική μας ενσωμάτωση να είναι αυτά που δεν παλιώνουν ποτέ και που μας κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους σε βάθος χρόνου.!
 
 
*αναδημοσίευση από: http://diadiktyopatra.blogspot.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου