Σελίδες

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Πολλή μουσική αυτό το Π-Σ-Κ στο six d.o.g.s με ελεύθερη είσοδο!


2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΛΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ











Το Φεστιβάλ Πολλής Μουσικής ξεκίνησε τον Μάιο του 2012 σαν μια τρέλα από τον εμπνευστή του, Αλέξανδρο Βούλγαρη (γνωστό και ως The Boy), με βασική πρόθεση να έχει κάποιος την ευκαιρία να ακούσει δίπλα δίπλα, μέσα σε τρεις μέρες και σε διάφορους χώρους του six d.o.g.s, ετερόκλητες μουσικές από την ανεξάρτητη ελληνική σκηνή. Το σημαντικότερο στοιχείο αυτής της συνύπαρξης: η αγάπη όσων συμμετέχουν για τη μουσική και, κυρίως, η πρόταση και η άποψη κάθε μουσικού σχήματος, που σαν σύνολο θα επιχειρήσουν να θέσουν την Αθήνα στον παγκόσμιο μουσικό χάρτη, και μάλιστα με αξιώσεις. Το Φεστιβάλ πέρυσι είχε τόση επιτυχία, ώστε η προφανής απόφαση ήταν να επαναληφθεί και φέτος.

Το 2ο Φεστιβάλ Πολλής Μουσικής, λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο six d.o.g.s 
 (που διαμορφώνεται πλέον ως ο «ναός» της ανεξάρτητης και πειραματικής μουσικής 
σε μια μουσική Αθήνα που βράζει), 
το τριήμερο: 
Παρασκευή 24/05, Σάββατο 25/05 και Κυριακή 26/05, 
*με ελεύθερη είσοδο για όλους. 
(http://sixdogs.gr/)

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα 
τηλ.: 2103210510 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00
τα live αρχίζουν αυστηρά στις 19:00


Ο Βούλγαρης έχει επιλέξει με γνώμονα το μουσικό του αισθητικό κριτήριο έναν γαλαξία μουσικών, που θα γεμίσουν ασφυκτικά το πρόγραμμα. 
Από τις 7 μ.μ. μέχρι τα ξημερώματα της άλλης μέρας, θα έχει κάποιος την ευκαιρία να ακούσει 74 μουσικούς ή συγκροτήματα που καλύπτουν όλο το μουσικό φάσμα της σύγχρονης ηλεκτρικής, ηλεκτρακουστικής ή ηλεκτρονικής μουσικής, αυτοσχεδιαζόμενης ή μη.


Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ θα διαπιστώσουν ότι βρίσκονται σε μια μουσική θάλασσα, εν μέσω ενός εγχειρήματος που κάθε άλλο παρά εύκολο είναι. Αν το καλοσκεφτεί κανείς, είναι σχεδόν τρομακτικό, σε δυο σκηνές ενός μικρού σχετικά χώρου και σε τόσο μικρό διάστημα, τόσα μουσικά σχήματα. Σημειωτέον ότι, στο πρόγραμμα, οι ώρες θα τηρηθούν με ευλαβική ακρίβεια.....[...]

*συνεχίστε ΕΔΩ: http://www.diastixo.gr



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου