Υλικά :
-2 μακριά κολοκυθάκια
-αλάτι
-πιπέρι
-1 μικρό κρεμμύδι
-1 μικρή ντομάτα
-50 γρ. βραστό ζαμπόν
-125 γρ.παχύ ανθότυρο
-1 κουταλάκι μίγμα μπαχαρικών
-1 πιπεριά γλυκιά
-βούτυρο για τη φόρμα
-αλάτι
-πιπέρι
-1 μικρό κρεμμύδι
-1 μικρή ντομάτα
-50 γρ. βραστό ζαμπόν
-125 γρ.παχύ ανθότυρο
-1 κουταλάκι μίγμα μπαχαρικών
-1 πιπεριά γλυκιά
-βούτυρο για τη φόρμα
Προετοιμασία:
1.Κοψτε τα κολοκυθάκια κατά μήκος σε δύο κομμάτια,αφαιρέστε τους σπόρους και την ψίχα,έτσι ώστε να σχηματιστεί ένα κοίλωμα και καρυκεύστε τα με αλάτι και πιπέρι.
2.Καθαρίστε το κρεμμύδι και ξεφλουδίστε την ντομάτα.Κόψτε σε μικρά κομματάκια το κρεμμύδι,την ντομάτα και το ζαμπόν.
3.Αναμείξτε,καρυκεύστε και ανακατέψτε τα όλα καλά με το ανθότυρο.
4.Γεμίστε με αυτό τα κολοκυθάκια και βάλτε τα μέσα σε μια βουτυρωμένη ρηχή φόρμα και τοποθετήστε την πάνω στη σχάρα.
5.Ψήστε τα κολοκυθάκια ογκρατέν με το συνδυασμό βαθμίδα ψησίματος στο γκριλ μέτρια και 360 W περίπου για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου