ΥΛΙΚΑ
6 μέτριες πατάτες
2 καρότα ψιλοκομμένα
1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο
1 φλιτζ. μαγιονέζα
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
Χυμό 1 λεμονιού
2 κ.σ. ξίδι
¼ φλιτζ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις πατάτες με την φλούδα να μαλακώσουν.
Όσο είναι ζεστές, τις ξεφλουδίζουμε και τις σπάμε σε χοντρά κομμάτια σε ένα μεγάλο μπολ.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά όσοι οι πατάτες είναι ζεστές για να ρουφήξουν. Ανακατεύουμε καλά.
*Διατηρούμε την κοτοσαλάτα στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου