Σελίδες

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Λαδένια, η ελληνική πίτσα


Λαδένια, η ελληνική πίτσα
www.thecookbook.gr/article.asp?catid=30016&subid=2&pubid=63843485

Ετοιμάζουμε τη ζύμη: 

Διαλύουμε σε μισό φλιτζάνι χλιαρό νερό μία νωπή ή 1 φακελάκι ξηρή μαγιά. 
Ρίχνουμε σε λεκάνη 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κάνουμε στη μέση μια λακκουβίτσα 
και προσθέτουμε τη μαγιά, 1 φλιτζάνι χλιαρό νερό, λίγο αλάτι και 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο. 
Ζυμώνουμε μια μαλακιά ζύμη και την αφήνουμε σκεπασμένη να διπλασιαστεί σε όγκο. 
Ξαναζυμώνουμε και την απλώνουμε σε λαδωμένο ταψί. 
Από πάνω βάζουμε υλικά της αρεσκείας μας, όπως ντομάτα, κρεμμύδι, ρίγανη, ξινομυζήθρα, 
κασέρι, ελιές, ελαιόλαδο, κάππαρη.

πηγή: http://www.thecookbook.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου