Σελίδες

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Κεφαλογιάννης σε εργαζόμενους της ΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : Να είστε σεμνοί και ταπεινοί όταν μου μιλάτε



“Αν θέλετε να λέτε τα δικά σας εγώ δεν το δέχομαι. Να είστε σεμνοί και ταπεινοί όταν μου μιλάτε”, είπε χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει η Αυγή, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της ΕΡΑ και πρόσθεσε: “Δεν κάνατε τα ίδια όταν έπεφτε μαύρο σε ιδιωτικά κανάλια”.
Ο κύριος Κεφαλογιάννης απέφυγε να δώσει εξηγήσεις για τις παχυλά αμειβόμενες προσλήψεις, που έχουν γίνει κατά καιρούς από τα δυο κόμματα εξουσίας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αυγής, ο Μανώλης Κεφαλλογιάνης υπερασπίστηκε την απόφαση του Μεγάρου Μαξίμου λέγοντας ότι “το πρόβλημα στην ΕΡΤ δεν είναι το υψηλό κόστος εργασίας. Είναι τα συνδικάτα» και πρόσθεσε: «Είμαστε υπέρ των εργαζομένων, αλλά όχι των αριστερόστροφων αγκυλώσεων”.
Επίσης, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης είπε: “Στην ΕΡΤ δεν υπάρχει κομματοκρατία. Υπήρχαν κακομαθημένοι εργαζόμενοι και υπήρχε και η μονοκρατορία της ΕΡΤ”. Επικαλέστηκε, μάλιστα, το παράδειγμα του BBC λέγοντας πως “και το BBC μπήκε σε πρόγραμμα αναδιάρθρωσης έδιωξε τους μισούς και τώρα είναι το πρώτο”.
Ο κύριος Κεφαλογιάννης απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της ΕΡΑ είπε επίσης: ...[...]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου