Σελίδες

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Σε κώμα βρίσκεται ο έλληνας πρωταθλητής που βρίσκεται στην Πολωνία


Κανόε - καγιάκ: Ωρες αγωνίας για τον άτυχο Κιλιγκαρίδη
Ο πρωταθλητής του κανόε-καγιάκ Ανδρέας Κιλιγκαρίδης


Μάχη για τη ζωή του δίνει ο έλληνας πρωταθλητής του κανόε καγιάκ 
Ανδρέας Κιλιγκαρίδης, ο οποίος νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο της πόλης Μπίνγκοζ της Πολωνίας. 
Ο έλληνας πρωταθλητής ο οποίος βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση χθες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου από τον συναθλητή του Παπασάββα υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι πάσχει από καλπάζουσα μορφή λευχαιμίας.

Οι πρώτες ενδείξεις έκαναν λόγο για αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Ο Κιλιγκαρίδης δεν πήρε μέρος στους αγώνες καθώς όλες τις προηγούμενες ημέρες βρίσκονταν σε εμπύρετη κατάσταση. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα όπως ανέφερε συγκλονισμένος στο «Vima.gr» ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κ. Αντώνης Νικολόπουλος «ο Κιλιγκαρίδης παρουσίαζε συνεχώς δέκατα και υποβάλλονταν σε εξετάσεις. Μάλιστα πριν την αναχώρησή του για την Πολωνία του είχαμε πει, μήπως δεν θα έπρεπε να πάει να αγωνιστεί και να επιβαρύνει την κατάσταση της υγείας. Μας απάντησε ότι είχε κάνει εξετάσεις και ήταν αρνητικές».

Το μεσημέρι αναχώρησαν από την Αθήνα η σύζυγός του, η μητέρα του και άλλα δύο συγγενικά πρόσωπά του, ενώ δίπλα στον άτυχο έλληνα πρωταθλητή βρίσκεται συνεχώς ο πολωνός τεχνικός σύμβουλος της ελληνικής ομοσπονδίας κ. Ζίσλαβ Ζούμπσκι. Οπως επισήμανε ο κ. Νικολόπουλος «αυτό στο οποίο ελπίζουμε είναι να βγει από το κώμα».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου