Σελίδες

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΚΑΡΥΚΕΥΜΑΤΑ - ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ :Το κύμινο, το μοσχοκάρυδο όπως άλλωστε και το πιπέρι πρέπει να είναι φρεσκοτριμμένα. Το κόλιανδρο και το μαχλέπι πρέπει να είναι χοντροκοπανισμένα. Τα καρυκεύματα και τα αρωματικά αν δεν αποτελούν πομάδα-μαρινάδα, μπαίνουν πάντα τελευταία στο μαγείρεμα, για να δώσουν όλο τον καλό εαυτό τους στη γεύση!Μεγάλη προσοχή στα "γλυκά" καρυκεύματα, μπαχάρι, κανέλα, γαρύφαλλο, γιατί μπορεί να μεταμορφώσουν το φαγητό - τόσο που να μην το αναγνωρίζετε! Είναι προτιμότερο να τα βάλετε στις σάλτσες και να μην τα αναμείξετε στο κυρίως φαγητό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου