Μια απλή συνταγή για τοματοκεφτέδες με παρμεζάνα και δυόσμο.
Οι αγαπημένοι μας τοματοκεφτέδες δένουν τέλεια με το δυόσμο
ενώ η παρμεζάνα μετατρέπει ένα κλασικό πιάτο
σε μια πρωτότυπη γευστική εμπειρία.
Υλικά
- 2-3 χοντροκομμένα κρεμμύδια
- 1 κιλό τοματάκια πομοντόρια, χοντροκομμένα
- 200 γρ. λιαστές τομάτες, λιωμένες στο μπλέντερ
- 300 γρ. παρμεζάνα
- Φρέσκος δυόσμος
- 1 ½ ποτήρι μπύρα
- 8 -10 κουταλιές αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Οδηγίες Μαγειρέματος
1. Ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να κάνουμε ένα μαλακό μείγμα
2. Σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε μπόλικο Ελαιόλαδο και βάζουμε κουταλιά-κουταλιά το μείγμα
3. Γυρίζουμε σταδιακά μέχρι να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές προσέχοντας να μην κολλήσουν
4. Μόλις τηγανιστούν τους βγάζουμε από το τηγάνι και τους ακουμπάμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί.
Τους σερβίρουμε ζεστούς.
από:Άλτις ελαιόλαδο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου