Σελίδες

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Νέα αρχή για την μητέρα του Αλέξη - απέκτησε παιδί....


Νέα αρχή για την μητέρα του Αλέξη - απέκτησε παιδί

Η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου του 2008 συντάραξε το πανελλήνιο. Ήταν η νύχτα που άλλαξε για πάντα τη ζωή της Τζίνας Τσαλικιάν, μητέρας του αδικοχαμένου 15χρονου μαθητή.

Ο 15χρονος Αλέξης έπεσε νεκρός περί τις 21.00 στα Εξάρχεια από την σφαίρα του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Από τότε η κα Τσαλικιάν ζει τον δικό της «Γολγοθά». Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή στάθηκε ο κ. Ανδρέας Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος της οικογένειας στην υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη.

Η κα Τσαλικιάν και ο κ. Κωνσταντίνου ανέπτυξαν μία σχέση, η οποία σιγά-σιγά μετατράπηκε σε ερωτικό δεσμό, τον οποίο κατάφεραν τόσα χρόνια να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η σχέση αυτή ολοκληρώθηκε πριν από πέντε ημέρες, όταν η Τζίνα Τσαλικιάν έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον καθηγητή. Την σχέση της με τον κ. Κωνσταντίνου γνώριζαν μόνο μερικοί φίλοι και συγγενείς, οι οποίοι βρέθηκαν στο μαιευτήριο για να τους συγχαρούν.

Η μητέρα του Αλέξη κοιτά το μέλλον με αισιοδοξία και παράλληλα με την ανατροφή του μωρού της, ετοιμάζεται να συγγράψει και το βιβλίο της, το οποίο θα περιέχει λεπτομέρειες για τη ζωή του 15χρονου, αλλά και τη μοιραία εκείνη νύχτα που τον έχασε για πάντα από κοντά της…



..... η Ζωή ...συνεχίζεται....!!!!

                                                                                    φ.Ρ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου