Σελίδες

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Bruschetta με Αυγοτάραχο





http://www.clickatlife.gr

Βάζουμε στις φέτες του ψωμιού λίγο ελαιόλαδο 
και τις ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν. 
Αποσύρουμε.Έτσι όπως είναι ζεστές προσθέτουμε λίγο μαγιονέζα, 
γαύρο, καπαρόφυλλο (που το έχουμε κόψει στα τέσσερα), 
μία φέτα αυγοτάραχο και το κόκκινο πιπέρι.

Σερβίρουμε ως ορεκτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου